Fysisk Vaskulær Terapi - kort fortalt

74 % af blodcirkulationen sker i de mindste årer og kar, også kaldt mikrocirkulationen.   Og hvad er så FYSISK VASKULÆR* TERAPI? Det er en terapiform, der er rettet mod blod og lymfekar i kroppen, og er en fysisk påvirkning til forskel fra en medicinsk ditto. Den fysiske påvirkning består i et Hertzsignal, som med svingninger stimulerer ”pumpe”-bevægelsen i de små blodkar (mikrocirkulationen).   * Vaskulær stammer fra det latinske ord    vaso   , der betyder kar.

74 % af blodcirkulationen sker i de mindste årer og kar, også kaldt mikrocirkulationen.

Og hvad er så FYSISK VASKULÆR* TERAPI? Det er en terapiform, der er rettet mod blod og lymfekar i kroppen, og er en fysisk påvirkning til forskel fra en medicinsk ditto. Den fysiske påvirkning består i et Hertzsignal, som med svingninger stimulerer ”pumpe”-bevægelsen i de små blodkar (mikrocirkulationen).
* Vaskulær stammer fra det latinske ord vaso, der betyder kar.

 

Hvad sker der ved behandlingen 

Bemer er det eneste godkendte apparatur, der stimulerer mikrocirkulationen i de mindste årer. Dette er særlig interessant, da cellerne i karvæggen her ikke har receptorer, der pt kan stimuleres ad medicinsk vej.

Fysisk vaskulær terapi påvirker med andre ord blodomløbet på celleniveau og stimulerer og understøtter blodomløbet, så kroppen bedre kan hele sig selv. 

Derfor er terapiformen også et suverænt supplement til andre behandlingsformer, hvor en bedre blodcirkulation fremmer helingsprocesserne.

Forebyggelse
• Giver dig mere energi i hverdagen
• Forbedrer din søvn
• Hjælper mod smerter
• Forbedrer dit immunforsvar
• Reducerer risiko for infektioner
• Muliggør et mindre medicinbehov
• Øger din præstations- og koncentrationsevne

Behandling
Der findes 45.000 forskellige diagnoser. Størsteparten af disse er forbundet med en nedsat mikrocirkulation, og det er netop her, FYSISK VASKULÆR TERAPI gør sig gældende.