Hvornår kan du bruge terapien?

FYSISK VASKULÆR TERAPI kan benyttes af alle og hver dag, såvel hjemme som på arbejdspladsen – samt på klinikker, når du er behandler. Du kan både anvende det for at holde dit immunforsvar i topform, for at mindske risiko for skader ved fx træning, for at afhjælpe dårligt blodomløb og for at give dig selv det ultimativt bedste powernap i en travl hverdag – uanset om du har stillesiddende arbejde eller belaster din krop ved fysisk arbejde.

 
 
Bemer apparaturet er nemt at betjene med forudindstillede programmer og benyttes både sundhedsfremmende og forebyggende - såvel hjemme som på arbejdspladser og på klinikker.

Bemer apparaturet er nemt at betjene med
forudindstillede programmer og benyttes både
sundhedsfremmende og forebyggende
- såvel hjemme som på arbejdspladser og på klinikker.

Bekvemt og effektivt

Brug 16 minutter på din sundhed
En helkrops-behandling tager 8 minutter. Det fulde udbytte af terapien fås ved regelmæssig behandling – og optimalt to gange dagligt. På den måde opnås en kontinuerlig stimulering af mikrocirkulationen i alle døgnets timer.
Derudover kan du give dig selv lokalbehandlinger lige så tit, du vil.

Har du en skade, kan terapien anvendes både i den akutte fase, umiddelbart efter skaden er opstået, og som hjælp til hurtigere heling både under og efter genoptræningsfasen.
Terapien er i det hele taget et optimalt supplement i forbindelse med andre behandlinger, fx når du går til kiropraktor, fysioterapeut, massage og akupunktur el.lign.
Efter en operation er terapien en genvej til hurtigere heling.
Du kan også benytte terapien efter endt behandling med kemoterapi.

Hvornår du ikke bør anvende terapien
Selv om der ikke er nogen bivirkning ved terapiformen, skal du undlade behandling ved pludseligt opståede febertilstande, fx ved influenza.
Terapien bør ikke anvendes samtidig med kræftbehandling.
Er du plaget af uforklarlige smerter, skal du altid opsøge din læge.

Er du i tvivl, om du kan bruge FYSISK VASKULÆR TERAPI,
er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.