Power til dit immunforsvar

Vil du minimere forkølelse og infektioner i kroppen, gælder det om at booste blodomløbet. For det er via blodet, at kroppen opbygger kimen til et godt immunforsvar.

 
Foto: Kara Eads/Unsplash

Foto: Kara Eads/Unsplash

Foto: IStock

Foto: IStock

 

Det lyder måske lovlig enkelt. Men det ER ikke desto mindre et faktum: Et godt blodomløb i de mindste årer og kar (mikrocirkulationen) giver kroppen de bedste forudsætninger for at fungere optimalt og dermed også at skærme for/nedbryde de bakterier, der typisk florerer i vintersæsonen.

Fungerer mikrocirkulationen godt, sikrer du ikke blot optimal optagelse af ilt og næringsstoffer. Du sikrer også den bedst mulige bortledning af affaldsstoffer. Og netop dette er, hvad Fysisk Vaskulær Terapi hjælper med. Terapiformen øger nemlig mikrocirkulationen.

Og hvad er så Fysisk Vaskulær* Terapi? Det er en terapiform, der er rettet mod de mindste blodårer og lymfekar i kroppen, og er en fysisk påvirkning til forskel fra en medicinsk ditto. Den fysiske påvirkning består i et Hertzsignal, som med svingninger stimulerer ”pumpe”-bevægelsen i de små blodkar (mikrocirkulationen).
* Vaskulær stammer fra det latinske ord vaso, der betyder kar.

 
Blodomløbet i de mindste årer og kar kaldes MIKROCIRKULATION og udgør 74 % af det samlede blodkredsløb. Blodet pumpes fra hjertet ud i de store årer og herfra videre ud i mindre årer, dvs. i mikrocirkulationsområdet. Og det har sit eget pumpe- og fo…

Blodomløbet i de mindste årer og kar kaldes MIKROCIRKULATION og udgør 74 % af det samlede blodkredsløb. Blodet pumpes fra hjertet ud i de store årer og herfra videre ud i mindre årer, dvs. i mikrocirkulationsområdet. Og det har sit eget pumpe- og fordelingssystem, kaldt VASOMOTION. Det sikrer, at blodet kommer ud til de celler, hvor behovet for ilt og næringsstoffer er størst. Mikrocirkulation er dermed afgørende for vores helbred og præstationsevne.
Foto: IStock

 

Apparaturet, der anvendes til terapien, stimulerer vasomotionen (pumpebevægelsen) i de mindste årer og kar. Dermed øges blodflowet. Gennem arterierne, der leder blodet fra hjertet ud i kroppen, sker der en øget tilførsel af ilt og næringsstoffer til vævet. Og gennem venerne, som returnerer blodet, stimuleres borttransporten af stofskiftets affaldsprodukter.

Effekten af dette er en forbedring af cellernes funktion med bl.a. en øget energiproduktion (ATP), en øget proteinsyntese og et forbedret immunforsvar, idet det øgede venøse flow giver de hvide blodlegemers funktion optimale vilkår.

Et målrettet, bio-rytmisk defineret signal

Vores apparatur er det eneste behandlingsapparatur, der på denne måde kan aktivere og normalisere en forstyrret eller nedsat mikrocirkulation. Apparaturet blev i december 2014 certificeret og godkendt af EU som det eneste medicintekniske apparatur (93/42 EEG) rettet mod vaskulær terapi.

Det særlige signal, som apparaturets styringsenhed genererer og udsender, er udviklet på baggrund af forskningens seneste resultater inden for mikrocirkulationens regulerende processer. Det består af en unik kombination af Hertz-signaler, der i en bestemt rytme og med en bestemt frekvens overføres til kroppen via et elektromagnetisk felt. På den måde stimuleres blodforsyningen ud til cellerne.

På Institut for Microcirkulation i Berlin er nedenstående virkninger påvist ved behandling med fysisk vaskulær terapi BEMER

• 29 % forbedret blodcirkulation, idet flere kapillærer åbnes for blodgennemstrømning
• 29 % forbedret ilttilførsel
• 31 % forbedret tilbageflow
• 29 % forøget produktion af cellens energikomponent (ATP).

Er du blevet nysgerrig efter at prøve terapien, kan vi varmt anbefale dig at deltage i et af vore events. Her fortæller vi mere uddybende om behandlingsformen og teknologien bag - og du får lejlighed til selv at prøve den.

Vil du vide mere

- er du altid velkommen til en uforpligtende snak. Husk, at du kan leje et apparatur og finde ud af, hvor meget behandlingerne kan hjælpe dig. Kontakt os for mere info - se herunder.

Bemer Center Copenhagen