Optimist igen

 

HUN VAR PÅ NIPPET TIL AT OPGIVE,
FORDI BENTØJET STREJKEDE

Mormorbemer.jpg

”For to år siden begyndte det at gå ned ad bakke med fysikken,” husker nu 91-årige Merna.
Hun kunne næsten ikke komme ud at handle. Benene var for svage, lænden værkede, og selv om nærbutikkerne lå lige om hjørnet, var det et større projekt at komme ud og købe ind.

”Det var en overvindelse at gå bare 10 skridt uden at standse op og hvile mig. Jeg var på nippet til helt at opgive, da min datter foreslog mig at leje en Bemer. Nu er jeg ingen ørn til knapper, men det forbløffede mig, at den var så let at bruge.
Efter seks uger gik det op for mig, at jeg faktisk havde fået det bedre – uden egentlig at have bemærket det. Så brugte jeg mine sparepenge og købte apparaturet. Og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Hvad skulle jeg gøre uden ”Bimmer”?

“Jeg bruger den hver dag nu. Både morgen og aften - og søvnprogrammet hver nat. Det program kunne jeg godt unde andre - man sover bedre og føler sig mere udhvilet … Selv om jeg ikke springer omkring som en vårhare, har behandlingerne hjulpet så meget, at jeg kan gå mere og længere. Og den forbedring har givet mig mit gode humør tilbage og givet mig lyst til at være i gang.”

 
Bemer Center Copenhagen