135.000 behandlinger - OG STADIG I BRUG

VÆRD AT VIDE: SÅ DRIFTSIKKER ER BEMER I BRUG

Bemer PRO mbaggrund.JPG

Vi bliver tit spurgt om, hvor længe Bemer-apparaturet holder, når man bruger det 2 gange daglig, tager lokalbehandlinger, anvender søvnprogrammet flere gange ugentlig og desuden tager det med på rejser.

Som udgangspunkt er der tre års garanti på apparaturet - men siden den nyeste version kom på markedet i 2010 har vi endnu til gode at høre om nogle, der har slidt apparaturet ned. Derudover har Bemer modtaget den prestigefulde pris reddot design award for sin visuelle, funktionelle og ergonomisk fremragende designkvalitet.

 
Bemer vandt prisen i 2013: “Winner of the red dot design award. For visually, functionally and ergonomically excellent product design quality.”

Bemer vandt prisen i 2013: “Winner of the red dot design award. For visually, functionally and ergonomically excellent product design quality.

 

Et eksempel på, hvor driftsikker Bemer er, fik vi fornylig fra en kollega, der viste disse billeder af en klients Bemer Pro og begejstret skrev:

“Denne Bemer har gjort tjeneste i ørkenen i årevis. Og ja, sandet er fra Afrika. Der står mere end 18.000 timer på de foreløbige driftsoplysninger. Den er nærmest uforgængelig!”

Til venstre ses bagsiden af konsollen, der tydeligt bærer præg af brug i ørkenen. På billedet til højre ses aflæsningen af driftsopgørelsen. Bemærk, at oplysningerne om antallet af drifttimer (de to nederste linjer) er delt op, så man kan aflæse, hv…

Til venstre ses bagsiden af konsollen, der tydeligt bærer præg af brug i ørkenen. På billedet til højre ses aflæsningen af driftsopgørelsen. Bemærk, at oplysningerne om antallet af drifttimer (de to nederste linjer) er delt op, så man kan aflæse, hvor meget apparaturet har været brugt på begge tilkoblingsudgange (A1 og A2).

18.000 timer svarer til, at apparaturet er anvendt hele 135.000 gange til den typiske behandling, der varer 8 minutter. Og apparatet er, vel at mærke, stadig i brug!

 

Vil du vide mere

- er du altid velkommen til en uforpligtende snak. Husk, at du kan leje et apparatur og finde ud af, hvor meget behandlingerne kan hjælpe dig. Kontakt os for mere info