På arbejde - på kontoret og derhjemme

Glæder du dig til at være sammen med dine kolleger igen? Skal du også stadig arbejde hjemmefra nogle dage om ugen? Forventer du travle – og måske lange – dage, og vil du passe godt på dig selv? Så er der hjælp at hente med Fysisk Vaskulær Terapi.

 
Foto: IStock-fizkes.

Foto: IStock-fizkes.

Fysisk Vaskulær Terapi med BEMER er et oplagt valg, når du vil optimere helbredet. Kort fortalt styrker denne terapi mikrocirkulationen, det vil sige blodomløbet i de allermindste blodårer. Det er gennem disse, at kroppens celler får tilført den ilt og de næringsstoffer, der er brug for. Lige præcis dette understøtter kroppens evne til restitution og regeneration. Blodomløbet i de mindste kar spiller også en central rolle for vores immunforsvar.

circle-procent.jpg

Den skematiske illustration viser kroppens samlede blodomløb. 11,5 % (det orange udsnit) består af arterier, mens 14,5 % består af vener. Mikrocirkulationen udgør 74 % af det samlede kredsløb – det vil sige langt den største del af blodomløbet. Disse bittesmå blodårer er fundamentet for vores sundhed og helbred.

BEMER TERAPI
- bevarer og styrker din sundhed
- forbedrer immunforsvar
- reducerer risiko for infektioner
- forebygger symptomer ved stress
- øger din energi, præstationsevne og dit velvære.

Mange helbredsproblemer og dårligdomme kan relateres til stillesiddende og -stående arbejde og/eller ensformige arbejdsbevægelser. Den form for overbelastninger påvirker flowet i mikrocirkulationen negativt, og den nedsatte tilførsel af ilt og næringsstoffer kombineret med ophobning af affaldsstoffer resulterer ofte i fx led-, sene- og muskelsmerter. Det kan være i smerter i arme og håndled som fx musearm eller tennisalbue, myoser og infiltrationer i skuldre og nakke som også ofte fører til problemer med spændingshovedpine og står man op hele dagen, kan man opleve problemer med hævede fødder og rygsmerter.

Med BEMER terapi kan du give kroppen hjælp til selvhjælp, så begyndende overbelastningsskader kan tages i opløbet. Terapien kan også benyttes som supplement i forbindelse med anden behandling (eksempelvis fysioterapi) og bidrage til en endnu bedre effekt af fx massage eller øvelser.

BEMER terapi anvendes af dig selv hjemme eller på arbejdspladsen.

Hvor tit? En 8 minutters behandling en-to gange daglig (typisk før og efter arbejde eller morgen og aften) sørger for, at du har en optimal blodcirkulation døgnet rundt. Derudover kan du - med lokalbehandling - give kroppen ekstra hjælp flere gange dagligt, alt efter behov.

Bemer apparaturet er EU-certificeret 2014. Medical Device Certification og Quality Management System (CE1275 alt. MDC 0483). Det betyder, at BEMER er klassificeret i ”Categori Class II a”, og dermed har en påvist effekt. Apparaturet er sikkert at anvende - og nemt at bruge af alle.

Bemer apparaturet er EU-certificeret 2014. Medical Device Certification og Quality Management System (CE1275 alt. MDC 0483). Det betyder, at BEMER er klassificeret i ”Categori Class II a”, og dermed har en påvist effekt. Apparaturet er sikkert at anvende - og nemt at bruge af alle.


Vil du vide mere, er du altid velkommen til en uforpligtende snak og uddybende information. Vi tilbyder leje og salg både til private og til virksomheder.