Selfcare er det nye sort

IMG_20200921_181601_732.jpg

Under mottoet “FROM SICKCARE TO SELFCARE” afholdt Biohackers Club forleden et spændende heldags event: Nordic Biohacking Day. Arrangementet blev afholdt i de nye, flotte rammer i Hotel Villa i København - og selv med corona-restriktioner in mente var der stort fremmøde og totalt udsolgt.

Arrangementet var iscenesat af Biohackers Club, der er et fælleskab for alle, som gerne vil optimere sit liv og selv tage ansvaret. Teamet bag ser Biohacking som en livsstil, hvor det handler om en proaktiv tilgang til sundhed, hvor det handler om a…

Arrangementet var iscenesat af Biohackers Club, der er et fælleskab for alle, som gerne vil optimere sit liv og selv tage ansvaret. Teamet bag ser Biohacking som en livsstil, hvor det handler om en proaktiv tilgang til sundhed, hvor det handler om at blive CEO i sit eget liv. Du kan se mere på www.biohackersclub.com

Bemer Center Copenhagen var også med - sammen med en stribe andre virksomheder, der alle har fokus på et sundt liv, et stærkere helbred og øget velvære.

Det var en sand perlerække af foredragsholdere, der delte ud af deres erfaringer.
Mads Bo satte fart over feltet med sit input om sund fastfood, Umahro Cadogan berettede om toptunet hjerne, Rasmus Just fortalte om 40, Fit og Flyvende, og Mads Friis fyrede op om at få det gjort. Thore Fogh slog et slag for at slippe energien løs, Thomas Rode fortalte om rigtig mad, mens Tine og Pia berettede om at styrke sit immumforsvar - og Rikke Hørlykke rundede af med at sætte spot på top-performance.

Vi siger tak for den store interesse for Bemer Terapi - selv under foredragene sneg mange sig hen til vores stand for at prøve en behandling og få mere at vide om den banebrydende terapi. Og der var overvældende interesse for konkurrencen - at vinde 8 ugers brug af Bemer.

Vi glæder os til at følge op med en ny foredragsrække, der som sædvanligt afholdes i vore lokaler, Ryesgade 103A, på Østerbro i København. Se mere under events

 
IMG_20200920_101947.jpg
 

Værd at vide

Fysisk Vaskulær Terapi BEMER er et unikt og certificeret apparatur, der er udviklet i Tyskland til at øge mikrocirkulationen ved at stimulere vasomotionen (det vil sige pumpebevægelsen) i de mindste blodårer. Dermed øges blodgennemstrømningen og leverancerne til celler og væv.
Effekten af dette er en optimering af cellernes funktion - netop med bl.a. en øget energiproduktion (ATP), en øget proteinsyntese og et forbedret immunforsvar, da det øgede venøse flow giver de hvide blodlegemers funktion optimale vilkår.

* Vaskulær stammer fra det latinske ord vaso, der betyder kar.

* Vaskulær stammer fra det latinske ord vaso, der betyder kar.

En behandling med Fysisk Vaskulær Terapi tager 8 minutter, hvor du ligger på et underlag, der er koblet til en konsol. Betjeningen er enkel: Tænd, vælg behandlingstrin og tryk start.

En behandling med Fysisk Vaskulær Terapi tager 8 minutter, hvor du ligger på et underlag, der er koblet til en konsol. Betjeningen er enkel: Tænd, vælg behandlingstrin og tryk start.

Bemer Center Copenhagen