til sport og træning på alle niveauer

Forbedret mikrocirkulation medvirker til, at muskelcellerne får øget ilt- og næringstilførsel og en forbedret borttransport af affaldsstoffer. Netop denne effekt kan være afgørende – ikke kun inden for konkurrencesport men også, når du vil dyrke almindelig motion.

Foto: Mickael Tournier, Unsplash

Foto: IStock

Foto: IStock

Forebyg skader og forkort restitutionstiden
Sports- og idrætsfolk oplever, at de kan forkorte restitutionstiden, og at de regenererer og heler hurtigere ved skader. Samtidig virker terapien som en effektiv opvarmning inden sportsudøvelse og bidrager dermed til at forebygge skader.
Det er påvist, at fysisk vaskulær terapi giver en øget energi (ATP) produktion i cellernes mitochondrier, så kroppens energiniveau øges, og præstationsevnen forbedres.

Fitnessinstruktør og personlig træner, Nonkoh Kallon, fortæller her, hvordan han benytter Bemer Terapi. CREDITS: Film og redigering Ditte Kofoed for www.bc-cph.com

Sæt turbo på koncentrationsevnen
Idrætsudøvere kan have stor gavn af at intensivere deres terapibehandling før og efter deres træningspas. Kun 10-20 minutter før og/eller efter er nødvendigt.
Bemer terapi øger koncentration og præstation: Den øgede ilttilførsel - også til hjernen - bevirker, at koncentrationsevnen styrkes.

5 grunde til at bruge Bemer terapi ved sport og aktivitet
• Reducerer restitutionstid og skadestid (recovery-time)
• Hurtig, nem og smertefri behandlinger af skader
• Øget blodcirkulation = øget ilttilførsel til muskler og sener og øget borttransport af affaldsstoffer (helt op til 29- 30% ved daglig brug).
• Øger ATP-dannelsen = energiprocessen i kroppen
• Forbedrer immunforsvaret

LÆS OGSÅ PÅ BEMER GROUP'S HJEMMESIDE: Athletes & Circulation: Why It’s Important and 6 Tips to Improve Circulation

Topidrætsfolk verden over benytter BEMER til såvel OPVARMNING som RESTITUTION

BEMER TERAPI er udbredt i 29 lande verden over. Se også Bemer Group’s officielle sportsambassadører HER


Race Across America RAAM
Team BEMER vandt både i 2017 og 2018 - og i 2018 satte holdet ny rekord. Og som om, det ikke allerede var vildt, så se her:


Alder ingen hindring, tværtimod: Selv om man blot dyrker motion i mindre skala eller er fysisk aktiv, er Bemer et værdifuldt supplement - både som opvarmning og igen bagefter. Uanset om man har knoklet i haven, gjort rent, løbet, gået, cyklet etc., vil behandling med terapien minimere risiko for skader.

Foto: IStock

Foto: IStock

Bemer Center Copenhagen