Godt helbred - også på jobbet

Travle dage - hvad enten det er stillesiddende arbejde eller fysiske præstationer - kalder på den vigtige PAUSE. Ikke kun den, hvor du slipper en opgave for at drikke lidt vand eller kaffe, men en 8 minutters time-out, hvor mobil og pc lægges væk, mens du tager en behandling på Bemer.

DET ULTIMATIVE POWERNAP: Ved lange arbejdsdage, hvor der er brug for at være på toppen, er BEMER terapi det ultimative powernap. 8 minutters hvil - som en BEMER behandling tager - vil, kombineret med den øgede tilførsel af ilt og næringsstoffer, give den ekstra energi, som behøves for at styrke koncentrationen og kunne præstere optimalt, såvel til møder som ved skrivebordet.
Foto: fizkes/IStock

Fysisk vaskulær terapi BEMER er din genvej til at passe på helbredet, også når du er på arbejde.

Det er påvist fra forskningen, at blodcirkulationen i de mindste kar - mikrocirkulationen - nedsættes ved stillesiddende arbejde, overbelastning og stresspåvirkninger. Stresspåvirkninger medfører tit, at man sover dårligere og præsterer ringere. Og det kan hurtigt blive til en ond cirkel.

Terapien bidrager til at bryde denne onde cirkel. Ved at påvirke mikrocirkulationen tilføres cellerne mere ilt og fungerer bedre. Konsekvenserne af de fysiske påvirkninger ved stress, fx anspændthed, hovedpine og muskelsmerter, nedsættes.

Dette er i sig selv med til at knække en fastlåst situation.

Er apparaturet til rådighed på hjemmefronten, afhjælper det særlige søvnprogram samtidig den dårlige søvn, der ofte følger i kølvandet på stressmæssige belastninger.

Overbelastning og gentagne bevægelser – hvad enten det er ved stillesiddende eller hårdt fysisk arbejde – medfører et uhensigtsmæssigt, ensidigt slid på muskler, sener og led.

Konsekvensen af dette er i første omgang, at der opstår smertefulde spændinger på grund af dårlig ilttilførsel og ophobning af affaldsstoffer (mælkesyre).

Regelmæssig terapi-behandling afhjælper akutte smerter og bidrager til at forebygge, at smerter i muskler og led – især ryg og nakke – medfører nedslidning, skader og mere kroniske smerter. Terapien kan med sit tilbehør intensivere påvirkningen på afgrænsede, smertende områder, og supplerer terapien på behandlingsunderlaget.

TAG OGSÅ LOKALE BEHANDLINGER
Gentagne belastninger eller stillesiddende arbejde medfører ofte stresspåvirkninger og overbelastning af kroppen. Efter en helkropsbehandling kan man tage lokalbehandling med B.Spot (herover) eller B.Pad (herunder) til at afhjælpe og smertelindre ved fx "musearm", ledsmerter i knæ/ankler og ved ondt i ryg, skuldre og nakke.

Foto: Bemer Group.


5 grunde til at vælge BEMER apparatur til at styrke din sundhed og dit helbred

Forbedrer din blodcirkulation i de allermindste årer og øger forsyningen af ilt og næringsstoffer til dine celler.

• Hjælper mod smerter
• Giver dig mere energi i hverdagen
• Forbedrer din søvn
• Forbedrer dit immunforsvar
• Reducerer risikoen for infektioner.

• Sidst men især: En øget ilttilførsel til hjernen øger præstations- og koncentrationsevnen, så præcision og overblik holdes i topform, hvad enten det gælder fysiske opgaver, fx på et slagteri, eller stillesiddende arbejde på kontor - eller i et cockpit.

Foto: IStock

Foto: IStock

Vidste du, at du kan teste Bemer i 8 uger?
Vil du vide mere? Så ring eller skriv til vores konsulenter
og hør nærmere.

Bemer Center Copenhagen