Akuthjælp til smertende ben på skiferien

 

Randi, som er inkarneret BEMER-bruger, beretter her, hvordan hendes skiferie blev reddet:

“Mine ben var helt færdige og smertende efter en alt for lang og hård første dag på ski”, afslører Randi og fortsætter: “Af flere grunde kom jeg til at stå på ski i ca. 8 timer. Jeg har aldrig før haft så ondt i begge mine lår og lægge. Jeg kunne nærmest ikke rejse mig op, hverken fra en stol eller fra en seng, hvilket jeg opdagede, da jeg skulle ned og spise. Jeg skulle slet ikke gå NED ad trapperne – det turde jeg overhovedet ikke, da jeg var bange for smerter fra lårene.

Jeg har tidligere god erfaring med at bruge BEMER Terapi på skiferie, så jeg gik omgående i gang med at give mig selv behandlinger. Jeg valgte helkropsbehandling på niveau 3 og brugte bagefter vores to BEMER bælter. Jeg lagde et bælte på langs af hvert lår og derefter et rundt om hver læg – program 3 alle steder. Dette gentog jeg inden jeg gik i seng, og inden jeg stod op næste morgen.

Om morgenen kunne jeg gå ok ned ad trappen. Mine ben og lægge kunne mærkes, men de smertede ikke længere, og jeg kunne stå på ski igen. Jeg valgte KUN at køre 4 ½ time denne dag. Takket være BEMER, så kom jeg på ski på dag 2.

Jeg gentog hele behandlingen igen, og på 3. dagen på ski, var alt normalt igen 😊 “

 

Skal du også ud på pisterne?

- og vil du gerne stå på ski hver dag? Så bliv skiklar med færre skader, mere power og større fokus ved at bruge Bemer Terapi, både mens du træner, mens du er på ferie - og når du kommer hjem igen.

Apparaturet kan sagtens komme med på turen: Fold underlaget sammen i bunden af kufferten. Styringsenheden tager du med i håndbagagen.
God træningslyst - og god ferie!

Bemer Center Copenhagen