Genialt tilbehør til alle, der kører langt i bil

Du kan give ryg og ben et tiltrængt boost, mens du er på farten!

Foto: IStock

Foto: IStock

Kører du meget i bil - måske tilmed langt? Får du tit lændesmerter og/eller får uro i benene? Eller bliver du bare træt i kroppen, når du sidder stille længe? Så bliver FYSISK VASKULÆR TERAPI hurtigt en uundværlig del af dit køreudstyr. For med et enkelt tilbehør kan du nemlig bruge terapien, mens du er på farten.

Sædet kan også bruges derhjemme, som det er vist i filmen herunder. Eller du kan have udstyret med dig på kontoret, hvor du trods brug af indstillingsvenlige stole og borde har behov for ekstra hjælp til blodomløbet. Samme sæde er i øvrigt også oplagt at anvende til kørestolsbrugere.

Sådan hjælper terapien på dit blodomløb

Blodomløbet i de mindste kar udgør 74 % af kredsløbssystemet og spiller dermed en central rolle for vores immunforsvar. Fungerer blodcirkulationen godt, sikrer du en optimal optagelse af ilt og næringsstoffer og den bedst mulige bortledning af affaldsstoffer. Og netop dette er, hvad Fysisk Vaskulær Terapi Bemer hjælper med.
Bemerudstyret, der er udviklet i Tyskland, hjælper dit blodomløb og forbedrer og genopretter dermed distributionen af ilt og næringsstoffer i hele kroppen.

Se, hvor enkelt det smarte tilbehør bruges i den engelsksprogede kortfilm herunder.

 

Det eneste, du skal bruge, for at benytte Bemer-sædet i bilen, er et tilbehør i form af et genopladeligt batteri i selve konsollen. Så er det blot at tilslutte det viste sæde - tænde, vælge program og trykke start - før du genoptager kørslen. 

Batteri genopladeligt.JPG
Pro tæt på.jpg
 
 

Vil du se, hvordan apparaturet benyttes til øvrige behandlinger, kan du se mere her:

VÆRD AT VIDE:

Er BEMER-terapi anerkendt som konventionel medicin?

Konventionel medicin domineres stadig af en mekanisk og kemisk tankegang (kirurgi og medicinsk behandling). Men Fysisk Vaskulær Terapi anvendes allerede som del af den konventionelle behandling med henblik på at opnå en helbredsfremmende effekt.
Behandlingen opnår i stigende grad anerkendelse i lægevidenskabelige kredse og udgør et voksende forskningsområde på utallige universiteter.
Den officielle certificering af Fysisk Vaskulær Terapi vil give mulighed for endnu større lægelig anerkendelse, da effekten af behandlingsformen er officielt anerkendt.

Bemer apparaturet er EU-certificeret 2014. Medical Device Certification og Quality Management System (CE1275 alt. MDC 0483). Det betyder, at Bemer er klassificeret i ”Categori Class II a” og dermed har en påvist effekt, og at apparaturet er sikkert at anvende – også for personer uden medicinsk kompetence.

 

Vil du vide mere

- er du altid velkommen til en uforpligtende snak. Husk, at du kan leje et apparatur og finde ud af, hvor meget behandlingerne kan hjælpe dig. Kontakt os for mere info - se herunder.

Bemer Center Copenhagen