Få mere ud af din træning

 

- og opnå en bedre dagligdag med mere energi

KOM GODT FRA START - IGEN OG IGEN: Sportsudøvere har stor gavn af at intensivere terapibehandling med Bemer før og efter deres træningspas. Kun 10-20 minutter før og/eller efter er nødvendigt. Den øgede ilttilførsel - også til hjernen - bevirker bla…

KOM GODT FRA START - IGEN OG IGEN: Sportsudøvere har stor gavn af at intensivere terapibehandling med Bemer før og efter deres træningspas. Kun 10-20 minutter før og/eller efter er nødvendigt. Den øgede ilttilførsel - også til hjernen - bevirker blandt andet, at koncentrationsevnen styrkes.
Foto: IStock

Sports- og idrætsudøvere verden over har for længst opdaget det, de bruger det - og har stor glæde af det: Fysisk Vaskulær Terapi. For det er efterhånden en kendt sag, at behandling med Bemer Terapi giver mulighed for effektivt

• at kunne varme bedre op inden træning, så skader kan forebygges, og så man kan træne længere
• at restitutionstiden kan forkortes, og
• at kroppen regenererer og heler hurtigere ved skader.

* Vaskulær stammer fra det latinske ord vaso, der betyder kar.

* Vaskulær stammer fra det latinske ord vaso, der betyder kar.

Men hvad er det lige, terapiformen med Bemer er? Det er en EU-certificeret og videnskabeligt dokumenteret og effektiv behandling til optimering af kroppens blodomløb og dermed også til smertelindring ved muskel-, sene- og ledskader. Den forbedrede blodcirkulation mindsker risikoen for hævelse og forbedrer sårheling. Derudover giver terapien en øget energi (ATP) produktion i cellernes mitochondrier, så kroppens energiniveau øges, og præstationsevnen forbedres.

Hør eksempelvis cykelrytteren Chris Demarchi fortælle om Bemer i det korte indslag herunder.

 
 

Alle kan have glæde af terapien

Nu behøver du ikke være passioneret topatlet for at have glæde af terapien. Du kan for eksempel få meget mere ud af din motion, komme i form inden en aktiv ferie og hjælpe kroppen ovenpå efter en lang dag med trættende gøremål som fx rengøring, havearbejde og ikke mindst arbejde, hvor kroppen udfordres af gentagne, ensformige bevægelser:

5 grunde til at bruge Fysisk Vaskulær Terapi
• Reducerer restitutionstid og skadestid (recovery-time)
• Hurtig, nem og smertefri behandling af skader
• Øger blodcirkulationen, hvilket giver øget ilttilførsel til muskler og sener samt øget borttransport af affaldsstoffer (helt op til 30% ved daglig brug)
• Øger ATP-dannelsen, det vil sige energiprocessen i kroppen
• Forbedrer immunforsvaret

 
Camilla Ahrensbach.JPG
 

Idrætskonsulent og fitnessinstruktør Kamilla Ahrensbach:
“Efter tre uger med behandling kunne jeg konstatere en enorm fremgang i mine præstationer på såvel cykling som løb, kunne simpelt hen presse mine pulszoner højere op. Den daglige stivhed og ømhed, som jeg egentlig bare havde affundet mig med - er jo ikke 25 år længere - var væk, og min skade i baglåret var i bedring.”


Er du blevet nysgerrig efter at prøve terapien, kan vi varmt anbefale dig at deltage i et af vore events. Her fortæller vi mere uddybende om behandlingsformen - og du får lejlighed til selv at prøve det.

Du er også altid velkommen til en uforpligtende snak. Husk, at du kan leje et apparatur og finde ud af, hvor meget behandlingerne kan hjælpe dig. Kontakt os for mere info - se herunder.

 
Bemer Center Copenhagen