Bittesmå blodårer er helbredets store hjørnesten

 

Blodomløbet spiller en afgørende rolle for din sundhed. Især er blodcirkulationen i kroppens mindste årer, kaldt mikrocirkulationen, en vigtig hjørnesten i dit helbred. For de mindste blodkar “pumper” - ligesom hjertet, men med deres egen “puls” - blodet frem til cellerne, så de forsynes med ilt og næringsstoffer. Blodet transporterer også cellernes affaldsstoffer væk.

Det finmaskede net af blodårer er derfor et sårbart område, hvis pumpefunktionen nedsættes. Årsagerne hertil kan være mange, men resultatet er populært sagt, at de mikroskopiske årer “sander til” (åreforkalkning o.a.). Over tid kan dette medføre en dårligere cirkulation, hvor forsyningen af ilt og næringsstoffer bliver nedsat - og hvor affaldsstofferne ophobes i stedet for at blive ført bort.

Kan man gøre noget for at hjælpe pumpefunktionen?
Ja, det kan man med Fysisk Vaskulær Terapi.

Pumpefunktionen kan hjælpes på vej med Bemer, der er det eneste godkendte apparatur, der stimulerer mikrocirkulationen i de mindste årer. Dette er særlig interessant, da cellerne i karvæggen her ikke har receptorer, der pt kan stimuleres ad medicinsk vej.

Fysisk Vaskulær Terapi påvirker med andre ord blodomløbet på celleniveau og stimulerer og understøtter blodomløbet, så kroppen bedre kan hele sig selv. Derfor er terapibehandlingen også et suverænt supplement til andre behandlingsformer, fx fysioterapi.

Der er udgivet en såkaldt “explainer” fra Bemer Nordic i svensk regi - den kan du se her:

 

Har du lyst til at vide mere, er du altid velkommen til en uforpligtende snak - se de enkelte konsulenter HER. Husk, at du kan leje et apparatur i 8 uger og finde ud af, hvor meget behandlingerne kan hjælpe dig. Udlejning sker med levering af apparaturet direkte til din adresse - og vi står til rådighed med vejledning både pr. tlf. og mail i hele udlejningsperioden. Lejeudgiften fratrækkes ved køb af apparaturet.

Bemer Center Copenhagen