Giv dig selv en helt ny slags ferie

 

Har du været på ferie i år? Men trænger du stadig til at slappe af og få ny energi? Og vil du gøre noget for dit og familiens helbred - noget, der styrker kroppen og giver mere mentalt og fysisk overskud end tre ugers sommerferie?

Uanset din alder, uanset hvordan du har det, er ferie dit nøgleord, der dækker over muligheden for at slappe af og bygge nye ressourcer op til efterår- og vintersæson med fuld fart på familie, arbejde og fritidsaktiviteter. Og den time-out, du giver krop og sind i ferietiden, det krudt du bruger på at hygge, bade, læse og slappe af - handler om at give kroppen en tiltrængt pause.

Men hvorfor begrænse den pause til ferien? Din krop har løbende brug for at forebygge, restituere og regenerere. Og til det formål er Fysisk Vaskulær Terapi Bemer din nye nøgle til vedvarende at styrke helbredet, afhjælpe inflammationer og restituere efter sport, sygdom eller skader.

 

* Vaskulær stammer fra det latinske ord vaso, der betyder kar.

 

Fysisk Vaskulær Terapi BEMER er et videnskabeligt gennemtestet, certificeret apparatur, der er udviklet i Tyskland til at øge mikrocirkulationen ved at stimulere vasomotionen (det vil sige pumpebevægelsen) i de mindste blodårer. Dermed øges blodgennemstrømningen og leverancerne til celler og væv.

Effekten af dette er en optimering af cellernes funktion - netop med bl.a. en øget energiproduktion (ATP), en øget proteinsyntese og et forbedret immunforsvar, da det øgede venøse flow giver de hvide blodlegemers funktion optimale vilkår.

Med andre ord: Med Bemer terapien kommer mikrocirkulationen til at fungere optimalt, så der bliver bedst mulig tilførsel af ilt og næringsstoffer helt ud på celleniveau, og tilsvarende sker der en optimal bortledning af affaldsstoffer.

Apparaturet er godkendt til hjemmebrug og på arbejdspladsen. Og med 8 minutters behandling to gange daglig er din krop optimalt kørende i alle døgnets timer.
Året rundt.
Og så vil du i øvrigt også blive klar til kommende drømmeferier med en krop, der er i bedst mulige form til store oplevelser.

 

En behandling med Bemer-terapi tager 8 minutter, hvor du ligger på et underlag, der er koblet til en konsol. Betjeningen er enkel: Tænd, vælg behandlingstrin og tryk start. Ud over basis-behandling på underlaget kan du lokalbehandle områder, som er udfordret - fx ondt i lænden og ledsmerter.

 

Vil du vide mere

- er du altid velkommen til en uforpligtende snak og uddybende information.

 
Bemer Center Copenhagen