Lej BEMER i 8 uger

- få boostet dit overskud - og hent hjælp til, at din krop kan hele sig selv. Nøglen til det ligger i blodcirkulationens mindste kar. Og her understøtter Bemer terapien transport af ilt og næring til cellerne - og sørger for, at affaldsstofferne kommer væk.

Foto: IStock

Vil du beskytte dit helbred? Understøtte dit immunforsvar og hjælpe kroppen til at hele sig selv? Så er FYSISK VASKULÆR TERAPI BEMER en løsning for dig. Og du kan behandle dig selv hjemme. Behandlingsmetoden med Bemer Terapi er dokumenteret og certificeret. Der er med andre ord tale om behandling med sundhedsudstyr.

Bemer International har i øjeblikket et godt tilbud på 8 ugers leje.

Ved 8 ugers leje tilbydes

BEMER PRO til 6.500 kr. inkl. moms.
BEMER CLASSIC til 4.500 kr. inkl. moms.
Hertil skal lægges et gebyr på 750 kr.

Så nemt kommer du i gang

  1. Kontakt en af vores partnere (klik på linket herunder), der hjælper og vejleder dig og efter aftale med dig sørger for bestilling af leje.

  2. Du modtager faktura pr. mail (8 ugers leje inkl. gebyr). Så snart fakturaen er betalt, sendes apparaturet til dig.

  3. Udlejning sker med levering af apparaturet direkte til din adresse - og den partner, du har kontakt til. står til rådighed med instruktion og vejledning både pr. tlf. og mail i hele udlejningsforløbet.

Bonusinfo: Lejeudgiften fratrækkes ved efterfølgende køb af apparaturet.

Ønsker du ikke at købe apparaturet efter de 8 ugers leje, skal du blot returnere det.

 

Sådan bruges Bemer Terapi: Apparaturet består af den viste konsol (her Pro-modellen), der tilsluttes et underlag. Bemer bruges to gange dagligt, typisk om morgenen og igen om aftenen. En behandling, hvor du ligger på underlaget, tager kun 8 minutter.