Støt din krop, når haven kalder

Det er anstrengende men sliddet værd, når man efter endt gartnertjans kan skue ud over sin dejlige have. Men hvordan har du det selv bagefter? Har du ømme knæ og ondt i lænden?

 
Foto: IStock.

Foto: IStock.

 

Vil du have energi og overskud til at grave, luge og hyppe kartofler, nusse om blomster og planter? Uden at føle dig værkbruden bagefter?
Så er Bemer Fysisk Vaskulær Terapi din ultimative hjælper. Med denne terapiform kan du “varme kroppen op” på bare 8 minutter - og derefter give den gas i haven. Bagefter lægger du dig igen på Bemer og tager en omgang restitution - på 8 minutter.

* Vaskulær stammer fra det latinske ord vaso, der betyder kar.

* Vaskulær stammer fra det latinske ord vaso, der betyder kar.

Formålet med den særlige behandlingsform er enkel:
Den går ud på at give blodcirkulationens allermindste kar hjælp til at optimere blodomløbet.
Eftersom de mindste kar (mikrocirkulationen) udgør hele 74 % af blodårerne, er hjælp til denne del af kredsløbet afgørende for dit generelle helbred - og til situationer, hvor du gerne vil have kroppen til at yde bedst muligt - for eksempel ved havearbejde og andre fysisk krævende opgaver som eksempelvis hovedrengøring. Eller på jobbet, hvor udfordringen kan være ensartede, gentagne bevægelser, som slider på både kort og lang sigt.

Bonus-info: interessante sidegevinster ved en forbedret blodgennemstrømning er - udover fornyet energi - bl.a.
• forbedret søvnkvalitet
• smertelindrende
• forbedring af immunforsvar
• nedsat risiko for infektioner

Sådan virker Bemer Terapi

Ligesom hjertet pumper, så “pumper” de bittesmå årer i mikrocirkulation også - men med deres egen “puls” - blodet frem til cellerne, og transporterer også cellernes affaldsstoffer væk.

Fungerer mikrocirkulationen godt, sikrer du ikke blot optimal optagelse af ilt og næringsstoffer. Du sikrer også den bedst mulige bortledning af affaldsstoffer. Ved at benytte Bemer terapi understøttes og styrkes cirkulationen i de mindste årer.

På filmen herunder kan du se, hvad der sker ved en behandling i løbet af 8 minutter, hhv. før, under og efter. Filmen er optaget inde i tyktarmen, og området er blot 1 x 1 millimeter.

 
 

Det fulde udbytte af terapien fås ved regelmæssig behandling – og optimalt to gange dagligt. På den måde opnås en kontinuerlig stimulering af mikrocirkulationen i alle døgnets timer.
Derudover kan du give dig selv lokalbehandlinger lige så tit, du vil.

 

Terapien kan benyttes i mange sammenhænge - ikke blot i forbindelse med havearbejde. Apparaturet består af den viste konsol, der tilsluttes et underlag. Konsollen er uhyre let at indstille: Tænd for apparaturet, vælg trin og tryk “start”. Efter 8 minutter slukker konsollen automatisk.

 

Har du en skade, kan terapien anvendes både i den akutte fase, umiddelbart efter skaden er opstået, og som hjælp til hurtigere heling både under og efter genoptræningsfasen.
Terapien er i det hele taget et optimalt supplement i forbindelse med andre behandlinger, fx når du går til kiropraktor, fysioterapeut, massage og akupunktur el.lign.
Efter en operation er terapien en genvej til hurtigere heling.

Behandlingsmetoden anvendes verden over - ikke kun af sundhedsfagligt personale, der både benytter behandlingerne forebyggende og som supplement - men også i privat regi.

Vil du vide mere, er du velkommen til en uforpligtende snak.

Bemer Center Copenhagen