Hvad er Fysisk Vaskulær Terapi?

FYSISK VASKULÆR* TERAPI er en terapiform, der er rettet mod de mindste blod- og lymfekar i kroppen, og terapien er en fysisk påvirkning til forskel fra en medicinsk. Den fysiske påvirkning består i et Hertzsignal, som med svingninger stimulerer ”pumpe”-bevægelsen i de små blodkar (mikrocirkulationen).
* Vaskulær stammer fra det latinske ord vaso, der betyder kar.

 

74 % af blodcirkulationen sker i de mindste årer og kar, også kaldt mikrocirkulationen. Foto: IStock.

 

Hvad sker der ved behandlingen 

Fysisk Vaskulær Terapi Bemer© er det eneste godkendte, dokumenterede og certificerede apparatur, der stimulerer mikrocirkulationen. Dette er særlig interessant, da cellerne i karvæggen her ikke har receptorer, der pt kan stimuleres ad medicinsk vej.

Terapien påvirker med andre ord blodomløbet på celleniveau og stimulerer og understøtter blodomløbet, så kroppen bedre kan hele sig selv. 

Derfor er terapiformen også et suverænt supplement til andre behandlingsformer, hvor en bedre blodcirkulation fremmer helingsprocesserne.

Forebyggelse
• Giver dig mere energi i hverdagen
• Forbedrer din søvn
• Hjælper mod smerter
• Forbedrer dit immunforsvar
• Reducerer risiko for infektioner
• Muliggør over tid mulighed for et mindre medicinbehov
• Øger din præstations- og koncentrationsevne

Behandling
Der findes 45.000 forskellige diagnoser. Størsteparten af disse er forbundet med en nedsat mikrocirkulation, og det er netop her, Fysisk Vaskulær Terapi gør sig gældende.

Sådan virker fysisk vaskulær terapi

Fysisk vaskulær terapi stimulerer - via en styrket blodcirkulation i de mindste kar - vækst og heling af celler og væv i kroppen. Terapien er derfor et væsentligt element til effektiv behandling både forebyggende og som supplement til skadesbehandling.
Gennem den øgede blodcirkulation accelererer terapien helingsprocessen og hjælper til med kroppens egen bekæmpelse af  betændelsestilstande og smerter, akutte såvel som kroniske.

Terapiformen er EU-certificeret og videnskabeligt dokumenteret og effektiv til smertelindring ved muskel-, sene- og ledskader. Den forbedrede blodcirkulation mindsker risikoen for hævelse og forbedrer sårheling.

I den lille film herunder kan du se, hvordan terapien påvirker blodkarrenes bevægelse, så blodomløbet hurtigere får ilt og næring frem til cellerne.

 

En behandling tager 8 minutter. Det fulde udbytte af terapien fås ved behandling to gange dagligt. På den måde opnås en kontinuerlig stimulering af mikrocirkulationen i alle døgnets timer.

 

FAQ

Er der magneter i Bemer madrassen?
Der er ingen magneter i Bemer’s B.Body underlag. Bemer er en helt anden teknologi og har intet med magnetisme at gøre. Bemer-madrassen genererer et elektromagnetisk felt med en specifik, unik signalkonfiguration, der i en bestemt frekvens trænger ind i kroppen og stimulerer svingningerne i de allermindste blodkar og dermed øger pumpefunktionen og flowet i disse kar.

Bemer Center Copenhagen