En ponyfar fortæller

Hvad sker der, når en ponyfar går all in og tester Bemer - samtidig med ponyen?
Resultatet postede ponyfar på Facebook.
Vi har fået lov at videredele opslaget her.
Tak til ponyfar!

Ponyfar tager en Bemer powernap

Boogie er meget nysgerrig

Når ponyfar og ponydyr synkon-tester
Jeg har gennem det sidste års tid udsat familiens stakkels pony for lidt af hvert. Den har prøvet alt fra infrarød lysbehandling til Kraniosakralterapi og forskellige magnetdimser. Så derfor tænkte jeg, at jeg ville være lidt solidarisk og gennemgå den næste behandlingsform sammen med ham. Heldigvis er der ikke tale om et vandbånd, for det er jeg ikke sikker på, at jeg ville overleve, men derimod noget som hedder BEMER.

Kender du Bemer?
Faktisk er det ret simpelt, eller egentlig ikke, men jeg skal prøve at gøre det nemt at forstå. Som det fremgår af billedet, er der tale om - i mangel af bedre ord - et dækken og et par gamacher. Men hvor almindelige dækkener og gamacher varmer og støtter, går Bemer aktivt ind og øger hele hestens blodomløb. På med dækken og gamacher, vælg ét af de tre niveauer, tryk på knappen, og så er du i gang. Det bliver ikke nemmere. Faktisk er det så nemt, at selv ponyfar kan være med.
Som en lille bonus har det vist sig, at batteriet på dækkenet holder i virkelig lang tid. Vi lader det for eksempel kun én gang om ugen, selv om vi bruger det fem til seks dage om ugen.

Ponyfar og Bemer
BEMER findes også til mennesker, hvilket jeg - nu jeg tænker over det - er ret glad for, for jeg tror ikke, at der var mange butikker, der ville lukke mig ind med et dækken over hovedet og et par gamacher på benene. På den anden side så ville jeg med garanti være butikkens mest COVID-19-sikre kunde. BEMER Human, som jeg har prøvet, består af en form for slynge, som man kan lægge om nakken, og en tynd madras, som man kan ligge på, eller sågar sidde på i sin yndlingslænestol. Slå røven i sædet eller madrassen som i mit tilfælde. På med slyngen hvis der er et specifikt sted der skal have ekstra opmærksomhed, og vælg et program. Det bliver ikke nemmere at være Ponyfar.

Effekten af Bemer
På Boogie kunne effekten ses næsten med det samme. Efter lidt undren de første minutter begyndte han at slappe af, og i dag står han næsten og sover, mens behandlingen er i gang. Hvilket skal være ham vel undt, for hans energiniveau er steget helt enormt, siden han begyndte at bruge BEMER. Der er simpelthen gået Duracell-kanin i ponydyret.
For mit vedkommende gik der næsten en uge, før jeg kunne mærke effekten, og jeg må indrømme, at jeg var lidt i tvivl, om det hele bare var snyd. Men stille og roligt begyndte også mit energiniveau at stige. I dag er mit mentale overskud højere, end det har været i flere år, og selv ponymor og nanorytteren derhjemme har bemærket det.

Bemer for DUMMIES
For bedre at forstå hvordan det kan være, at ponydyr og far nærmest synkront har fået mere energi i hverdagen, har jeg taget en snak med Regitze Visby fra BC COPENHAGEN. Regitze er stifter af BC COPENHAGEN og lidt af en nørd på BEMER-området.
BEMER-signalet består af en unik kombination af Hz-signaler, der med en bestemt rytme og en bestemt frekvens overføres til kroppen via et pulserende elektromagnetisk felt. Signalet stimulerer ”bevægelsen” i de allermindste blodkar og styrker derned karrernes pumpefunktion. Jo bedre pumpefunktionen er, des bedre bliver blodforsyningen til cellerne. I de mindste kar har cellerne ingen receptorer og kan derfor ikke påvirkes kemisk, hvilket vil sige, at man ikke kan øge blodcirkulationen gennem kosttilskud eller medicin. BEMER er det eneste godkendte apparat, der via ovennævnte Hz-signal kan aktivere og stimulere en forstyrret eller nedsat mikrocirkulation.

Udover at styrke blodcirkulationen renser BEMER også effektivt ud i kroppens affaldsstoffer og bruges i dag af flere dyrlæger til alt fra smerter i muskler, led og rygsøjle, til heling af sår og nervøsitet inden stævner. Bonus: BEMER-dækkenet passer både til store heste og små ponydyr, eftersom man nemt kan regulere størrelsen.

Anbefaling: På vegne af Boogie og jeg selv kan jeg varmt anbefale, at du prøver at give BEMER en chance. Til at begynde med kan du jo tage et kig på BC COPENHAGENs hjemmeside eller give dem et kald.

PS: Til trods for at jeg personligt, vil vurdere ovennævnte som en anbefaling, må jeg heller, for en god ordensskyld, skrive at der også er tale om en reklame, og at Facebook intet har med indholdet at gøre.


Er du blevet nysgerrig efter at prøve terapien, kan vi varmt anbefale dig at deltage i et af vore events. Her fortæller vi mere uddybende om behandlingsformen - og du får lejlighed til selv at prøve det.

Du er også altid velkommen til en uforpligtende snak. Husk, at du kan leje et apparatur og finde ud af, hvor meget behandlingerne kan hjælpe dig. Kontakt os for mere info - se herunder.